VI har blitt stolte forhandlere av Aprilia og Motor Guzzi !

Vi gleder oss stort til tiden framover som forhandler av to store italienske merker.

Du kan klikke deg inn på linkene som ligger vedlagt for og utforske mer.

Hos oss har vi alltid hatt lidenskap for italienke motorsykkler, nå står vi enda sterke fast ved det.

Vi er ett komplett senter, der vi kan utføre servicer, håntere garantisaker samt bestille deler og utstyr. 

Aprilia 

er formodentlig det motorsykkelfabrikat som har mest racing i sitt dna. Våre mc er bygget, utviklet og designet av entusiaster og motorsyklister for andre likesinnede motorsyklister. 

Aprilia racing avdeling er fremgangsrik og er selve kjernen til at vi alltid leder utviklingen både når det kommer til teknikk,  samt sette raske rundetider . Vårt mål er alltid å kombinere avanserert teknikk , komfort, prestanda og sofistikert design, uansett motorstørrelse. Klikk her for og utforske mer!   

 

Moto Guzzi 

Ett århundre med mc historie, alltid banebrytende, og med evnen til å være innovativ samtidig som de opprinnelige verdiene og tradisjoner ivaretas . Hundre år med magnifike mc, fantastiske seire, imponerende eventyr og utrolige personligheter som danner bakgrunnen, arven og fremtiden til dette legendariske varemerket med ørnen på emblemet

Motguzz feirer et århundre  m mc historie. Alltid tro mot sine verdier, tidløs og alltid moderne, representerer den en ekte dedikasjon for mc. Å være en ’guzzista’ handler ikke om hvilken mc du velger, det handler om hvem du er.  Klikk her for og utforske mer!