Finansiering og forsikring

Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for deg og din sykkel

Slik finansierer og forsikrer du din motorsykkel

Å kjøpe en motorsykkel skal være enkelt og gøy. Derfor har vi hos Askim MC gjort det enkelt for deg å finne den beste løsningen for finansiering og forsikring av din motorsykkel. Vi samarbeider med noen av de mest pålitelige og erfarne selskapene i bransjen.

Våre finansieringspartnere

Logo - Santander

Santander Consumer Bank AS

Santander Consumer Bank AS, en del av det globale finanskonsernet Banco Santander, tilbyr fleksible finansieringsløsninger for både nye og brukte motorsykler. Med mulighet for salgspant i låneobjektet og opptil 9 måneders betalingsutsettelse for beløp opptil 75 000,-, gir Santander deg den økonomiske fleksibiliteten du trenger. Du kan velge mellom 3, 6 eller 9 måneders betalingsutsettelse, avhengig av lånebeløpet.

Gå til kalkulator
Logo - As financiering

AS Financiering

AS Financiering er et av Norges eldste finansieringsselskap, stiftet i 1930. De har lang erfaring med å gi lån til motorsykler, både nye og brukte, med salgspant i låneobjektet.

Gå til kalkulator
Logo - Nordea

Nordea

Nordea er en av Nordens største finansinstitusjoner, med et solid rykte for pålitelige finansieringsløsninger. De tilbyr lån til motorsykler med salgspant i låneobjektet.

Gå til kalkulator

Våre forsikringspartnere

Logo - Gjensidige

Gjensidige

Gjensidige er en ledende aktør innen forsikring i Norge, med et bredt spekter av forsikringsløsninger for motorsykler. De har gode dekningsvilkår, rask skadebehandling og konkurransedyktige priser.

Gå til Gjensidige
Logo - IF

If forsikring

If forsikring er et av Nordens største forsikringsselskaper, med et omfattende utvalg av forsikringsprodukter for motorsykler. De har lang erfaring med å forsikre motorsyklister, og tilbyr skreddersydde løsninger for ulike behov.

Gå til IF

Du bestemmer selv

Hos oss er det ingen binding eller forpliktelse til å bli kunde hos noen av våre partnere. Vi gir deg informasjonen du trenger, og du velger selv den løsningen som passer deg best.

Kontakt oss